Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar


DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ - SCIO

DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ - SCIO

  • Mgr. Ladislava Kučerová
  • 20.3.2024

Vážení rodiče,

od 25. 3. - 5. 4. 2024 bude probíhat anonymní on-line dotazníkové šetření Mapa školy od společnosti SCIO. Za každé dítě ve škole vyplňte vždy jen jeden dotazník s heslem příslušné třídy. Přístup do aplikace : https://www.mapaskoly.cz  Po přihlášení do aplikace zadáte do kolonky Vstup do dotazníku obdržené heslo a můžete začít vyplňovat.
Heslo je vždy společné pro celou třídu, čímž je zajištěna anonymita.  Heslo Vám předají paní učitelky na třídách nebo zašleme na Váš email.

Budeme rádi za Vaše sdělení, s čím jste ve školce spokojeni, tak i za podněty ke zlepšení činnosti školy.
Elektronický  dotazník  vyplňte, prosím, 
nejpozději do 5.4.2024

Děkujeme za spolupráci

Město Slaný,

jako zřizovatel čtyř mateřských škol ve Slaném, má zájem o to, aby školy byly místem, kam děti chodí rády, vhodnými formami získávaly znalosti a dovednosti potřebné do dalšího života a cítily se tam bezpečně. Proto bychom rádi získali zpětnou vazbu od rodičů týkající se různých oblastí školního prostředí a vzdělávacího procesu. Z tohoto důvodu jsme na všech mateřských školách přichystali ve spolupráci se společností SCIO dotazníkové online šetření – mapu školy. Získané informace jsou pro nás velmi cenné, pomohou nám lépe porozumět potřebám a očekáváním rodin a mohou přispět k vylepšení kvality vzdělávání v našem městě. Budeme rádi za Vaše sdělení, s čím jste ve školce spokojeni, tak i za podněty, co by bylo možné z Vašeho pohledu vylepšit.

Dotazníkové šetření je zcela anonymní a je připraveno tak, abyste mohli své názory vyjádřit bez obav ze zneužití. Dotazník je možné vyplnit na níže uvedeném odkazu, a to v termínu 25.03. – 05.04.2024. Odpovědi se ukládají průběžně přímo do SCIO aplikace, po vyplnění již není nic dalšího potřeba. Za každé dítě ve škole vyplní dotazník vždy jen jeden ze zákonných zástupců.

Prosíme o maximální upřímnost a otevřenost.

Děkujeme za spolupráci.

Městský úřad Slaný, odbor školství